lørdag, oktober 04, 2014

Kurser på storslået hotel i Jylland

Munkebjerg Hotel er et af landets bedste hoteller med 5-stjernede møde-, kursus- og konferencefaciliteter. Virksomheder fra nær og fjern benytter de flotte faciliteter i Jylland til mange forskellige slags kurser.

Det over 40 år gamle hotel udmærker sig ved en fantastisk flot beliggenhed i en frodig bøgeskov med udsigt og adgang til den 22 km lange Vejle Fjord, der løber ud i Kattegat. Fjorden trænger dybt ind i landet, hvilket giver idylliske naturoplevelser med skovklædte skrænter, der spejler sig i rolige vandflader. Munkebjerg er byens højeste punkt, og her springer bøgen ofte ud 14 dage tidligere end i resten af Danmark.

Aktiviteter i naturen

I forbindelse med kurser på det smukt beliggende konferencehotel i Jylland, kan vi således tilbyde et væld af aktiviteter i naturen: Vandreture, løbeture, mountain biking, krolf, golf osv. Der er også gode muligheder for at arrangere orienteringsløb i det naturskønne terræn. Om aftenen indbyder vores dejlige lokaliteter til socialt samvær både inden- og udendørs. De 240 trappetrin direkte til vandet bruges ofte til "walk and talk", og vi tilbyder udendørs grill arrangementer.
Download vores konferencebrochure, der kortlægger hotellets skønne omgivelser og spændende aktivitetsmuligheder.

Optimal bordopstilling

Brochuren viser også en planoversigt og skitserer de mange muligheder for bordopstillinger. Vi har plads til 700 deltagere i 21 lokaler, foruden restauranter, lobby bar, natklub, casino, tennisbane og et lækkert fit & relax område. Afhængig af kursernes indhold kan deltagerne sidde i U-form, ved langborde, runde borde eller klassiske skolebordsopstilling. Munkebjergsalen er udstyret med en hæve-sænkescene på 50 m2. Alle mødelokaler rummer avanceret AV- udstyr, storskærmsprojektor og trådløst bredbånd.

Maden er altid i top på Munkebjerg Hotel. Panorama Restauranten med den smukke udsigt over bøgeskoven og Vejle Fjord er kendt for sin overdådige morgenbuffet med bl.a. pandekager, bacon, æg. Vores kyndige og kreative kokke ved hvor meget mad og drikke betyder for indlæringsevnen.
Golf kurser i Jylland

På hotellet findes en clockgreen, så golfspillere har mulighed for at øve sig i at putte. Vejle Golf Club i vores “baghave” er en af Danmarks smukkeste mesterskabsbaner. Banen spænder over 27 huller (3 x 9 hullers kombinationer) med stærkt kuperede skovhuller, kløfter eller let kuperet terræn - en udfordring for alle golfspillere.


Ingen kommentarer: