fredag, oktober 10, 2014

Inwear

Slanke snit

I 2013 byder InWear på slankende silhuetter og uimodståelige farver: Basisfarverne udgøres af hudfarver i tonerne Creamy Vanilla, Sweet Skin og Golden Wheat. De suppleres af pangfarver som elektrisk grøn, kongeblå og sennepsgul. InWear lancerer bl.a. en enkel blå kjole, der er den perfekte afløser til den lille sorte. Den friske blå farve går godt i spænd med mange andre farver og kan nemt styles både op og ned, så den egner sig til fest og hverdag.

Derudover prydes den nye InWear kollektion af abstrakte mønstre, dyreprint og pailletter. Metalliske materialer er velegnede til sommerens fester, hvor du kan stråle om kap med solen, og InWear byder med sin nyeste kollektion på et strejf af shine i form af paillettoppe samt kjoler og skjorter i blanke stoffer. Til hverdag kan de nemt tones ned med matte jeans, ulden strik eller blød jersey.

Tjek vores aktuelle tilbud fra InWear. Udover InWear fører vi designertøj fra Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden, smykker fra Line & Jo og Dyrberg Kern, støvler fra Billi Bi og Bumper og meget mere.


InWear designer også tilbehør, f.eks. elegante skindhandsker og bælter, der kan skabe kurver. Et bredt sort bælte fra InWear er perfekt til at give en af sommerhalvårets hvide 60er-inspirerede kjoler kontrast.

Derudover byder InWear på smukke selskabstasker i sølv, blank sort eller mintgrøn og en samling skuldertasker i cognac, sort og rosa. Champagnefarvede solbriller med gyldne detaljer og sorte stiletter komplementerer looket. 

Fra dansegulv til catwalk

InWear er et dansk firma, der blev etableret i 1969. Grundlæggeren Niels Martinsen var oprindeligt indehaver af en natklub i København. Hans kæreste var designer, hvilket førte til dannelsen af InWear, der i dag sælger sin kollektioner over hele verden. InWear designer tøj til bymennesker, og inspirationen kommer fra bylivet: energien, arkitekturen, kunst, butikker, musik osv.

Kollektionen fra InWear går fra hverdagsoutfits kaldet “city casual” til “city smart”, elegant tøj til festlige eller formelle lejligheder. Tøjet er nemt at bruge med flatterende silhuetter og perfekt pasform. Bløde former og tekstiler gør det nemt og behageligt at bruge InWear i lag på lag.

Tidløs stil med feminine detaljer

Chefdesigner Lene Borggaard, der blev ansat hos InWear i 2007, er kendt for sin stilrene og poetiske formgivning, der er solidt funderet på klassiske snit. De rene linjer er ved nærmere eftersyn fyldt med feminine detaljer, der gør tøjet fra InWear tidløst, både når det gælder tendenser og kvalitet.