onsdag, oktober 01, 2014

Dagsmøder jylland

Dagsmøder centralt i Jylland

Munkebjerg Hotel i Vejle er det perfekte mødested, når du skal afholde dagsmøder i Jylland. Det 40 år gamle hotel i Jylland tilbyder lyse lokaler med avanceret av-udstyr og fuld forplejning til dagsmøder. Beliggenheden i Trekantsområdet er et godt udgangspunkt, hvis flere regioner skal mødes.

Vores medarbejdere yder fortræffelig service, uanset hvilke ønsker I har til jeres mødelokaler. Mangler I inspiration, har vi masser af ideer til temaer og aktiviteter. Vi tilbyder en lang række attraktioner, der fungerer som energigivende pauser på dagsmøder i Jylland, og som kan gøre firmafesten til noget helt særligt.

Motion i pauserne

Vi har fitness rum med løbebånd, stepmaskiner og motionscykler, så man nemt kan passe motion ind i dagens program. Vi har også et stort svømmebassin med modstrømsanlæg, to store spabade med udsigt til himmel og grønne områder, dampbad, sauna og solarium.

Munkebjerg Hotel har egen tennisbane med kunststofbelægning. Banetimer kan lejes gennem receptionen, hvor det også er muligt at leje ketchere og bolde.

Vores café er et oplagt sted til netværk, socialt samvær og hygge, eller man kan slappe af med læsning af dagens aviser og se TV.

Morgenmad på Munkebjerg Hotel

Konferencehotellet i Jylland sørger naturligvis for kaffe, the og kage, frisk frugt og isvand under alle dagsmøder. I kan vælge at indlede mødet med morgenmad eller brunch, der serveres i separate lokaler, så I ikke bliver forstyrret af de andre gæster.

I Panorama Restauranten kan man nyde den smukke udsigt over bøgeskoven og Vejle fjord, mens man går om bord i den overdådige morgenbuffet med bl.a. pandekager, bacon, æg.

Uanset om I vælger morgenmad, frokost eller aftensmad i forbindelse med jeres dagsmøder i Jylland, vil I opleve en høj standard med service, der tilpasses jeres selskab.

”Selvtilberedt er veltilberedt” er filosofien i hotellets køkken. Også vores eksperter i bageri, konditori, charcuteri og røgeri sætter en ære i at tilberede raffineret mad fra bunden af friske råvarer.

Kontakt os på telefon 7642 8500 eller e-mail info@munkebjerg.dk og hør hvordan de femstjernede faciliteter kan tilpasses, så jeres dagsmøder i Jylland bliver helt perfekte.