Opslag

Viser opslag fra oktober, 2011

Dansk design

Tom Blicher og Gitte Fuglsang designer opsigtsvækkende smykker i sølv og guld, der bryder med konventionerne for klassisk smykkedesign. Det er en rå smykkestil kendetegnet ved materialerne rhodineret sølv og læder. Blicherfuglsang henter inspiration fra bl.a. nordisk mytologi og natur. Der er rå romantik for alle pengene i de skulpturelle og udtryksfylde smykker. Klassiske detaljer kombineres med vovet nytænkning i form af f.eks. hamret sølv. Smykker fra blicherfuglsang henvender sig til kvalitets- og stilbevidste kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. De nyeste kollektioner fra blicherfuglsang kaldes meget sigende for Free og More is More. Som noget helt nyt leveres mange af de nye smykker fra blicherfuglsang med både en kraftig læderhalskæde og et læderarmbånd, så man nemt kan matche smykkerne til sit outfit.

Steve Jobs

Billede

Sjov video om FN

Tyv ;-)

Billede

Julekalenderen på Dit Sorø

Vil du deltage i julekalenderen på Dit Sorø? Dit-sorø.dk kører igen i år et juletema. Hver dag fra den 1. til den 24. december 2011 vil der blive lagt et indlæg på byportalen om én af byens butikker. Fokus er på ideer til julegaver og kalendergaver. Det er en lejlighed til at få gratis omtale op til jul, særligt af udvalgte varer. Det kunne f.eks. være julegaven til ham og hende, indhold til børnenes pakkekalender, udstedelse af gavekort, særlige juletilbud og giveaways, men også specielle aktiviteter, åbningstider mv. i december. Du bestemmer selv, hvad der skal stå. Tekst og foto mailes til Signe , så hurtigt som du kan finde på noget. Skriv også hvis du har en holdning til, hvornår på måneden dit materiale skal udgives.

Det er sgu da humor ;-)

Dette er en reklamefilm for et medicinal-firma, ikke for et pokersite . Man får dog nok mere lyst til at spille strip-poker end at tage piller…