mandag, marts 21, 2011

Troldekugler - ny modedille?

Troldekugler er små led, man kan sætte på et armbånd eller en halskæde. De små led kaldes også charms, og man kan sammensætte sit helt eget unikke smykke ved at mikse og matche de mange forskellige troldekugler.
De fleste starter med at købe et armbånd og 1-2 troldekugler og bygger herefter ud med tiden. Troldekugler er alle tiders samleobjekt og gaveidé til konfirmation, fødselsdage, jul osv.
Troldekugler fremstilles af ægte materialer; sterling sølv, 18 karat guld, ægte italiensk glas, naturperler og ædelsten.
Hver eneste af de små led har sin egen designhistorie og er inspireret af vidt forskellige, men overvejende romantiske kilder. Det kan f.eks. være mytologi og astrologi, eventyr, eksotiske kulturer, flora og fauna m.m.
Med troldekugler kan man vise, hvem man er, gennem sit smykke. De mange forskellige symboler, farver og materialer giver uendelige variationsmuligheder for et helt personligt smykke.
Her i foråret 2011 er der atter kommet en serie nye troldekugler på markedet. Her er både fnuglette blomster i glas og sølv, killinger og hvalpe samt et hjerte i to dele. Forårskollektionen er meget farverig med trendy lyserøde og turkise agater. Til sommer går aqua-farverne igen i form af bølger, konkylier, søpindsvin og badebolde med mere.
Troldekugler blev for 30 år siden opfundet af smykkedesigneren Lise Aagaard og har siden gennemgået en rivende udvikling. I dag bliver troldekugler designet af 18 forskellige smykkekunstnere verden over. Der findes langt over 200 forskellige originale Troldekugler.

Ingen kommentarer: