torsdag, maj 11, 2006

Sagt om poker :-)

"Ud over evner i sengen og sang i brusebadet er der ingen menneskelige aktiviteter, hvor der er større forskel mellem folks indbildte og faktiske evner end i poker"
Steve Badger


"Jeg har tabt så mange penge så hurtigt, at benene var ved at vakle under mig. Jeg har læst enhver pokerbog, der er skrevet, men den eneste måde at forbedre dit spil på er at spille med folk, som er virkelig gode. Eneste problem er, at du kommer til at tabe mange penge, mens du gør det.
Matt Damon - kendt fra filmen Rounders - som stadig spiller store pokerturneringer


"I min verden - høj indsats poker og gin-rummy - spiller vi om kolde, hårde kontanter. Det er forretning, helt simpelt. Hvis nogen tror det bare er et 'spil', skal jeg viser dig en taber. Penge. P-E-N-G-E. Det er, hvordan man måler succes. En dollar ad gangen. En chip ad gangen. Sådan holder du regnskab"
Stu Ungar, tre gange pokerverdensmester og nu afdød legende


"Limit poker er en videnskab, mens No Limit er en kunst. I Limit skyder du mod et mål. I No Limit bliver målet levende og skyder tilbage mod dig"
Jack Strauss, afdød pokerlegende


"Det har aldrig skadet dig, hvis dine potentielle modstandere tror, at du er lidt dummere end dum og end ikke kan tælle alle dine penge i lommen - eller endnu bedre holde fast på dem."
Amarillo Slim, pokerlegende


"I et høj-indsats no-limit spil bør du aldrig vise et godt laydown med mindre du har intentioner om at calle på et senere tidspunkt. Når du spræller rundt i havet, er det dumt at efterlade madding til hajerne"
Doyle Brunson, Wisdom of a champion (2003)


"Den vigtigste ting i poker er at kende fjenden - dig selv"
Andy Glazer


"Jeg har altid haft tro på mig selv, men jeg har aldrig ladet mit ego nå et punkt, hvor jeg tror, jeg er en superstjerne, for jeg ved, at egoet har ødelagt mangen en pokerkarriere."
Jim Boyd


"Folk burde spille hver dag. Tænk hvor slemt det ville være, hvis man gik rundt og var heldig og ikke vidste det"
Robert Turner


"Poker handler om timing. Hvordan du laver et move, hvornår og mod hvem. Nogle siger, at de altid vil vinde deres første hånd. Det er da hamrende ligegyldigt. Det er ikke vigtigt at vinde den første pot – bare flest"
Antonio "The Magician" Esfandiari

Læs mere om poker

1 kommentar:

Anonym sagde ...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»