Kager er et substitut for sex

Kager er et substitut for sex
Seksuel frustration, vrede eller stress får os til at fylde maven med usunde fødevarer. Maden bliver på den måde brugt til at kontrollere og undertrykke følelser.

Fylder man sig med kager, er det et sikkert tegn på, at man er seksuelt frustreret.
Har man stor lyst til at fortære en sej bøf, viser det, at undertrykt vrede har hobet sig op, og er man stresset, er der en stor chance for, at man konstant gnasker chips.

Mad undertrykker følelser
Vores følelser spiller i høj grad ind, når vi beslutter os for, hvad vi putter i munden, viser en ny amerikansk undersøgelse.Maden bliver nemlig brugt til at ændre følelser og behov, som gemmer sig under overfalden.»Mad kan bruges til at ændre følelser, som folk ikke ønsker«, forklarer psykoterapeuten Cynthia Power, som har været med til at lave undersøgelsen.
»Kun sej og knasende mad, som er svært at tygge, er tilstrækkelig til at give afløb for vrede - store mængder hytteost er ikke nok, men en bøf er måske«, siger hun til den engelske avis DailyMail.

Kager som substitut for sex
Undersøgelsen er baseret på 500 mennesker, som har skrevet dagbog over deres madvaner.Resultaterne viser blandt andet, at mangel på sex giver lyst til at fylde maven hurtigt med den type kulhydrater, der findes i slik, kage, brød og kiks. Saltholdige snacks bliver spist af stressede mennesker, fordi deres adrenalinkirtler sender salthungrende signaler mens kriser, som skilsmisser eller økonomiske vanskeligheder, får folk til at søge tilbage til barndommens trygge rammer ved at spise ting som is eller pålægschokolade. Ensomhed giver lyst til fed mad, der fylder meget i maven, og aggressive mennesker har trang til at tygge sig igennem sejt kød, hævder de amerikanske forskerne.

kilde: Politikken

Populære opslag fra denne blog

Nordens sidste aktive dødsdrom på Nyvang ved Holbæk

Kosmetisk kirurgi